Goed design werkt gewoon

Media Design

Webdesigns

Elke site heeft het nodig: een design. Het kan gaan om een informatieve website, conversie gerichte e-commerce site, zakelijke site of zelfs een privé site. Wij zorgen ervoor dat het design past bij de doelstellingen van uw site. Dit gaat trouwens verder dan het ontwikkelen van uw site. Ook logo’s, folders en stijlgidsen leveren wij aan.

De eerste stap in het ontwikkelen van een succesvolle site is het vastleggen van de online missie, strategische doelstellingen en doelgroepen. Wanneer we weten wat we willen bereiken en bij wie gaan we verder met de volgende stap: succesfactoren opstellen.

De succesfactoren bepalen waar het design aan moet voldoen om bij te dragen aan het succes van de website. Retentie, conversie of experience zijn slechts enkele voorbeelden van online succesfactoren. Wanneer alle informatie bekend is en ook uw eisen en wensen gaan we aan het werk. Dit kan zijn het creëren van persona’s of moodboards tot aan wireframing of prototyping van het design. Wat het project vraagt passen wij toe.

Om een project met ons te starten hoef je alleen maar contact op ons te nemen. Wij nemen dan contact met u op voor een eerste vrijblijvende consult.

Kom in contact

Contact Info

info@feem-works.nl
06 3401 1085

Bezoekadres

Kronestein 5
2191 XG De Zilk (Zuid-Holland)

Bedrijfsgegevens

Feem-Works KVK: 52982424
BTW: 128886006B01
IBAN: NL76 INGB 0006058727

Bel Mij Terug